A21I4948.jpg
 

Koninginnebrug

De Koninginnebrug is een brug over de Koningshaven in Rotterdam, naast de Hef. De Koninginnebrug heeft twee beweegbare kleppen van geklonken staal. In de brugkelders bevinden zich de contragewichten van ieder 800 ton. SIW verzorgde het renovatiesteiger.

 
 

EMO

EMO is de grootste terminal voor kolen en ijzererts in Europa. Vanuit heel de wereld komen de grootste zeeschepen bij EMO voor de kade. SIW verzorgde het renovatiesteiger.

 
Screen shot 2015-03-20 at 1.26.23 PM.png
 

DE  MARKTHAL

De Markthal te Rotterdam is een woon- en winkelgebouw met inpandige markthal, gesitueerd tussen de straten Binnenrotte, Hoogstraat en Blaak. Naast een overdekte markt herbergt het complex 228 appartementen, 4600 m² winkelruimte, 1600 m² horeca en een parkeergarage voor meer dan duizend auto's. SIW verzorgde zowel de ondersteuningssteigers als de bouwsteigers.

 
 

KPN ZENDMAST

De KPN-zendmast Waalhaven is een 207 meter hoge toren (incl. zendmast) in de Nederlandse stad Rotterdam nabij de Waalhaven. In Nederland is het de hoogste vrijstaande zendmast. SIW steigerde dit project to aan de top. Dit is tot op heden ons hoogste project.

 
 

ESSALAMMOSKEE

De Essalammoskee is een grote moskee in de Rotterdamse wijk Feijenoord, nabij voetbalstadion de Kuip. Het gebedshuis is de grootste moskee van Nederland. De moskee is door zijn omvang sterk gezichtsbepalend voor de wijk. De koepel is 25 meter hoog en de minaretten zijn 50 meter hoog. 

 
 

100 HOOG

100hoog, de plek aan het water en het appartement van uw dromen. Wonen in het Wijnhavenkwartier is méér dan alleen wonen. Het is leven in en met de stad aan je voeten. Riante appartementen met een geweldig uitzicht in een prachtig markant gebouw dat u van verre ziet staan en de skyline van Rotterdam met haar indrukwekkende hoogte verrijkt.